Site logo

Skapa ett fantastiskt
bröllop i Grebbestad

Det krävs en hel del planering inför ett bröllop – oavsett om det är stort och påkostat eller litet och enkelt. Här är allt du behöver hålla koll på inför den stora dagen.

Boende & Festlokaler

DSC_7716

Grebys

Vi på Grebys hjälper er att komponera ert drömbröllop i den vackraste av skärgårdar. Grebys nybyggda hotell i den över 100 år gamla konservfabriken har 27 sängplatser fördelade på 9 rum. Vi kan arrangera middagar med upp till 100 personer.

TanumStrand

Vi vet att det är många små och stora beslut som ska tas inför ett bröllop och hjälper gärna till i planeringen. Tillsammans med vår köksmästare tar vi fram en speciell bröllopsmeny för just er. Bokningen hjälper er med kringarrangemang och underhållning.

Strandvägenfem

Planerar du att gifta dig på fantastiska västkusten? Vi på Strandvägenfem hjälper dig att planera meny och dekoration. Kontakta oss för mer information så gör vi ert bröllop oförglömligt. Vi tar emot sällskap upp till 60 personer.

Föreviga allt i bilder

Jag tycker om att få bröllopsparet att röra på sig, få dom att göra saker. Detta ger ofta de där bilderna med glimten i ögat. Nu säger inte jag att detta är det rätta sättet att göra på, men jag gör så. Antagligen för att jag är oskolad

Allt För Bröllopet

Fixa Håret hos Linda

Vi har ett gemensamt mål och det är att alla våra kunder ska känna sig förstådda i sina önskemål och självklart gå ifrån salongen och känna sig som sitt finaste jag.

Kläder hos Åsa design

Ett stort urval av brudklänningar. Det som är speciellt med att handla av oss är att du får prova i vår butik och att vi skräddarsyr den exakt efter dej. Bröllopsklänningar, frack och smoking

Sjögrens bakar tårtan

Ingen av våra tårtor är den andra lik. Tårtan skapar vi tillsammans beroende på vilka smaker ni gillar och dekorerar dem efter säsong och daglig inspiration.

Aktiviteter & Presenter

Skärgårdsidyll

Uppleva och utforska vår skärgård från första parkett, det vill säga sittbrunnen i en kajak eller på en SUP?

Grevent

Vi tar dig snabbt till en av västkustens mäktigaste kuststräckor. Fri horisont och ett gytter av grynnor väcker havet till liv.

Spa Horisont

På TanumStrand finns ett stort och fräscht SPA med pooler, bastubad och relaxytor till magisk utsikt över hav och skärgård.

Donalda

Tänk er ett bröllop i solnedgången, på en klippudde eller till havs tillsammans på en lövad båt med havet glittrande runt er

Keramiker Sanna

Till största del drejar jag eller gjuter bruksgods i stengodslera och exprimenterar fram mina glasyrer själv. Hitta en fin gåva till brudparet.

FridasHome

Jag erbjuder dej mer än bara inredning. Hos mej kommer du alltid hitta något nytt att förgylla ditt hem med å låtas inspireras utav.

Kompassrosen

Under åren har det blivit en hel del lyckliga brudpar som har anlitad oss och har varit supernöjda. Brudbuketter, bordsdekorationer, kyrkodekorationer mm.

Nordholms Ur & Guld

Nordholms Ur & Guld i Grebbestad är en guldsmed där du kan köpa fina smycken som t.ex. ringar, berlocker, broscher, halsband och armband